Αγαπημένα

Η Λίστα σας είναι κενή

GoldenHome

ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜOY

Με αποκλειστικές συνεργασίες με
τις τράπεζες της Ελλάδας

Είτε είστε έμπειρος αγοραστής δημοπρασίας είτε πλειοδότης για πρώτη φορά σε δημοπρασία, ο οδηγός μας για την αγορά μέσω δημοπρασίας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία της δημοπρασίας και να διασφαλίσετε ότι βρίσκεστε στην καλύτερη θέση για να εξασφαλίσετε την αγορά σας.

ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜOY

Σήμερα διαθέτουμε μια νέα κατηγορία ακινήτων, τα ακίνητα που μπορείτε να αποκτήσετε με την διαδικασία του Πλειστηριασμού, έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με Τράπεζες και με τις κορυφαίες Εταιρείες Διαχείρισης Ακινήτων στην Ελλάδα. Με βάση την μακροχρόνια εμπειρία μας και την εξειδικευμένη ματιά μας, θα εκτιμήσουμε το ακίνητο που σας ενδιαφέρει και θα σας καθοδηγήσουμε σε κάθε σας βήμα.

Είμαστε σε θέση να μπορούμε να σας παραχωρήσουμε αποκλειστικές πληροφορίες, που μόνο εμείς διαθέτουμε σχετικά με την κατάσταση του ακινήτου, εξαιρετικά σημαντικές για την εκτίμηση της αξίας του.
Το πλήρως καταρτισμένο δίκτυο συνεργατών μας ( Τμήμα πλειστηριασμών, Νομική Υπηρεσία, Μηχανικοί, Τμήμα ανακαινίσεων, Τεχνική διεύθυνση ) θα είναι δίπλα σας τόσο κατά την διαδικασία συμμετοχής σας στον πλειστηριασμό όσο και μετά την κατακύρωση του ακινήτου, για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε.

Μοιράσου το!
Εγγραφη στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, μειώσεις τιμών, ανακοινώσεις

Η ενοικίαση μιας βίλας στην Ελλάδα
είναι μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ