Αγαπημένα

Η Λίστα σας είναι κενή

GoldenHome

Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Δημιουργία, Όραμα, Ανάπτυξη

Τα μεσιτικά γραφεία της Golden Home, παρέχουν κτηματομεσιτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και επαγγελματίες, για την άμεση εύρεση κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και οικοπέδων.

ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | GOLDEN HOME
ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | GOLDEN HOME
ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | GOLDEN HOME
ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ | GOLDEN HOME

Η GOLDEN HOME Real Estate δημιουργήθηκε στις αρχές του 2011, με στόχο να εκσυγχρονίσει την αγορά real estate στην Ελλάδα. Ο δημιουργός της, Νίκος Γαλάτης, είχε δημιουργήσει την περασμένη δεκαετία το μεγαλύτερο κτηματομεσιτικό δίκτυο στην Ελλάδα, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε διατελέσει στέλεχος στον τραπεζικό και ασφαλιστικό χώρο σε μια πολύ επιτυχημένη σταδιοδρομία. H νέα εταιρία στηρίχθηκε σε τρεις πολύ απλές και στέρεες αρχές: στην διαρκή εκπαίδευση, στην διαφάνεια και στην ομαδικότητα.

 

Τα στελέχη που συστρατεύτηκαν από την αγορά του real estate, αλλά και από διάφορους άλλους επαγγελματικούς κλάδους, συντονίστηκαν σε αυτές τις αρχές, για να συντελέσουν στη δημιουργία της μεγαλύτερης δημιουργικής και δραστήριας κτηματομεσιτικής ομάδας με υποδειγματική εξυπηρέτηση και αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Ο δημιουργός και τα στελέχη της GOLDEN HOME είναι μόνιμα σε εγρήγορση. Η διεύρυνση της δραστηριότητας του Ομίλου GOLDEN HOME στην Ελλάδα είναι το επόμενο βήμα. Με σταθερές αρχές και με αστείρευτη δημιουργική διάθεση, σύντομα το όνομα GOLDEN HOME θα αναπτυχθεί μέσω ενός δυναμικού προγράμματος franchise, σε πολλές σημαντικές πόλεις και στους μεγαλύτερες τουριστικούς προορισμούς.

 

Η αγορά του Real Estate αξίζει τις καλύτερες υπηρεσίες και θα τις έχει πολύ σύντομα πανελλαδικά, στα νέα καταστήματα της GOLDEN HOME, με ένα μοναδικό ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης, με άριστα εκπαιδευμένα στελέχη, με σύγχρονες τεχνολογίες, και, κυρίως, με ένα πλατύ χαμόγελο από τους πελάτες μας μετά από κάθε συναλλαγή.

Η δραστηριότητα των ανθρώπων της GOLDEN HOME είναι διαρκής και πάντα στοχευμένη στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τις διακυμάνσεις της αγοράς. Έτσι η εταιρία εξελίχθηκε θεαματικά με ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό σύστημα λειτουργίας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατέκτησε ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας Κεντρικά Γραφεία και 12 καταστήματα.

 

Η GOLDEN HOME απαρτίζεται από έμπειρους συμβούλους επαγγελματικών ακινήτων στην ελληνική αγορά. Με ομάδα έμπειρων συνεργατών η GOLDEN HOME Holidays, διαχειρίζεται ολιγοήμερες μισθώσεις εξοχικών κατοικιών σε τουριστικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, Ο CEO της εταιρείας, οι 5 Γενικοί Διευθυντές, οι 52 Διευθυντές Πωλήσεων με 1.000 και πλέον έμπειρους συμβούλους ακίνητης περιουσίας, εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες πελάτες. Ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων που διαρκώς εξελίσσεται καλύπτει το μεγαλύτερο εύρος των απαιτήσεων της αγοράς.

ΜΕΣΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
GoldenHome

Βρείτε το πλησιέστερο υποκατάστημά μας σε Ευρώπη, Αίγυπτο, Μέση Ανατολή, Κίνα και Η.Π.Α.
Ισραήλ

Shmaryahu Levin Street 20, Tel Aviv, Israel

Χονγκ Κονγκ

11/F, Chuang's Tower, No. 30-32 Connaught Road Central, Hong Kong

Αίγυπτος

14 Shagaret al Dor, El Zamalek, Cairo, 1st floor

Ελλάδα

Επισκεφθείτε το πλησιέστερο υποκατάστημά μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Μύκονο, Σαντορίνη, Αράχωβα

Αμερική

57 Eliot St, Natick, MA 01760, USA

Γαλλία
https://goldenhome.fr
Εγγραφη στο Newsletter

Για αποκλειστικές προσφορές, μειώσεις τιμών, ανακοινώσεις

Η ενοικίαση μιας βίλας στην Ελλάδα
είναι μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ